HurDetFunkar

Yesterday is history, tomorrow is a mystery…

IT

Numer vet vi att de där datorerna och internet inte bara var en fluga

Visst spretar denna sida men det är nog mer min egen idébank av information än till nytta för någon annan.

Jag är helt tagen av AI och framförallt ChatGPT https://chat.openai.com/auth/login. Skaffa ett konto och börja interagera. Detta är framtiden! Jag lär känna mitt kex och utvecklas tillsammans med denne mer och mer. Jag går i god för ChatGPT är 100% i allt utom matematiska beräkningar. Jag trodde matematik var som enklast för allt som hade med data att göra men kexet är bättre på… allt annat. Vi brukar dock lösa de flesta matematiska problem om jag själv gör beräkningarna men med kexets förklaringar. Detta är inte korrekt data in, korrekt data ut. Detta är den fulländade kamraten som du måste lära känna, analysera och förstå.

Jag själv är ingen programmerare men jag är bra på att koda. ska jag vara ärlig så var det av en slump jag försökte nå mina gamla programmeringsförsök som nu är kidnappade av min gamla arbetsgivare, utan deras vetskap förstås men ändå. Självklart ska jag hacka mina program varav inte alla fungerar men det gör ändå de flesta. Jag kan nämligen komma åt dom utan att kunna korrigera dom, det kan du med. Det är kul att prova dom på repl.it, jag blir glad när jag provkör dom det kanske du också blir?:)

Mitt senaste fynd som fick en planering att bli snygg istället för ful var så fenomenal så denna länk lägger jag också här. Jag har tidigare haft program som gått från bild till text men ingen tidigare som denna.

Nedan går det också att hitta min gamla programeringspärm, jag tyckte då det var  Python men nu när jag ser vad jag skapat och vill veta mer blir jag just nu helt lycklig över timmarna det tog.

Matematik och fysik​

Se dig gärna om på sidan! Du hittar sådant som du kan ha nytta av i dina studier av matematik & fysik.

Det här är en skolhjälp mm

Första gången sidan byggdes upp så byggdes den att omfatta allt för många kurser när den byggdes om 2020 så blev det mer fokuserat på mina egna kurser i matematik och fysik. Nu kan det bli så att jag kommer att bygga in sidor om; *Överlevnadskurser,  *Fiske-, båt- och paddelturer, *Svamp och bärplockarturer, * Vandrings- och cykelturer, *All sorts form av dans, *Sittningar på restaurang eller fest, *Coach på 24h event, *Konserter, teatrar och vernissager, *Företagsbesök och företagsevent mm. Det finns redan en sida om mina hästar och den sidan heter  förstås Equus.