HurDetFunkar

Yesterday is history, tomorrow is a mystery…

Skolhjälp

Här ligger nu den del av HurDetFunkar som består av skolhjälpen

Det här är en sida som byggdes i samband med introduktionen av de nya kursplanerna Lgr11 och Gy11. År 2020 i samband med skolstängningen och förflyttningen in i det digitala klassrummet var jag som skriver här, Anna Malmberg, tvungen att skaka liv i sidan och upptäckte då att det mesta var föråldrat. Istället för att städa bland innehåll och länkar tog jag det befriande beslutet att kasta allt och på regniga dagar lära mig bygga webb á la 2020. Det mesta är också uppdaterat till till de nya kursplanerna som introduserades 2022.

En skolhjälp för gymnasielever!
Det mesta som finns på skolhjälpen är byggt för matematik 1, 2, 3 och 4 samt fysik 1 men det ena leder ofta till det andra så jag är säker på att du kan hitta saker som du kommer tycka är intressanta.

Matematik och fysik​

Se dig gärna om på sidan! Du hittar sådant som du kan ha nytta av i dina studier av matematik & fysik.

Det här är en skolhjälp mm

Första gången sidan byggdes upp så byggdes den att omfatta allt för många kurser när den byggdes om 2020 så blev det mer fokuserat på mina egna kurser i matematik och fysik. Nu kan det bli så att jag kommer att bygga in sidor om; *Överlevnadskurser,  *Fiske-, båt- och paddelturer, *Svamp och bärplockarturer, * Vandrings- och cykelturer, *All sorts form av dans, *Sittningar på restaurang eller fest, *Coach på 24h event, *Konserter, teatrar och vernissager, *Företagsbesök och företagsevent mm. Det finns redan en sida om mina hästar och den sidan heter  förstås Equus.