HurDetFunkar

Yesterday is history, tomorrow is a mystery…

NO

Tips och trix för högstadiets NO-ämnen

Det här är en sida som byggdes i samband med introduktionen av de nya kursplanerna Lgr11 och Gy11. År 2020 i samband med skolstängningen och förflyttningen in i det digitala klassrummet var jag som skriver här, Anna Malmberg, tvungen att skaka liv i sidan och upptäckte då att det mesta var föråldrat. Istället för att städa bland innehåll och länkar tog jag det befriande beslutet att kasta allt och på regniga dagar lära mig bygga webb á la 2020. Det mesta är också uppdaterat till till de nya kursplanerna som introduserades 2022.

Alltid bra att ha en plattform när saker ramlar i knät men jag fick nog lite andra prioriteringar när jag skapade denna sida. Hojta om du behöver tips för jag har hittat mycket som jag inte hunnit lägga in. Nu ligger mest filmtips från UR play där somliga var förvånansvärt bra men visst ska det rensas och läggas till för att vara till nytta.

Matematik och fysik​

Se dig gärna om på sidan! Du hittar sådant som du kan ha nytta av i dina studier av matematik & fysik.

Det här är en skolhjälp mm

Första gången sidan byggdes upp så byggdes den att omfatta allt för många kurser när den byggdes om 2020 så blev det mer fokuserat på mina egna kurser i matematik och fysik. Nu kan det bli så att jag kommer att bygga in sidor om; *Överlevnadskurser,  *Fiske-, båt- och paddelturer, *Svamp och bärplockarturer, * Vandrings- och cykelturer, *All sorts form av dans, *Sittningar på restaurang eller fest, *Coach på 24h event, *Konserter, teatrar och vernissager, *Företagsbesök och företagsevent mm. Det finns redan en sida om mina hästar och den sidan heter  förstås Equus.