HurDetFunkar

Elitföl till salu

Detta elitföl är nu 3 år, ChaCha skulle kunna bli något alldeles extra i rätt händer. Han kan vara hästen som skulle kunna gå hela vägen till OS. 

Om du scrollar ner kommer du att få se mer av ChaCha, hans helbror Bachata, syster Salsa och mor Cherie. Ett vet man säkert med Cherie som mor, avkommor kommer att ha kapacitet att hoppa och dom kommer att bli någon slags skimmel.

Storebror, Bachata, är världens härligaste. Någonting hände när han var två som gjort att växt lite fel i ryggen och blivit väldigt svank. Ska man ta sig till OS på honom så får det bli som barbackaryttare för han kan absolut hoppa precis som sin mor men blir inte att hitta sadel till. Salsa, ChaCha och mamma Cheri har jättefina ryggar, önskar förstås att jag varit mer observant på när det började se konstigt ut på Bachata. 

Mia Grane och John Hickey kan historien om Cherie som varit svår trots att hon varit välriden och hoppat på allt. 

Cherie är absolut bästa avelsmärr i många fler aspekter än någon hade kunnat tänka på i en kravspecifikation. Jag har inte tagit några fler föl på henne eftersom jag inte vet hur man ska göra när man ska sälja sin häst. 

Säljes endast till elitryttare! Detta är hästar med högt blod som inget får gå fel med. Elithäst till den som söker kapacitet, rekommenderar ingen annan. Det här är häst med stor humor och integritet, blir något fel så är det inget för en amatör att hantera. Du måste helt enkelt kunna imponera, om du imponerar på Salsa, ChaCha och Bachata så kommer du bli imponerad av deras kapacitet.

Cherie

Född: 5 juli år 2008
Kön: Sto
Pappa: Camaro M
Mamma: Cherie
Morfar: Cortez
Mormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg


Cherie har en enorm hoppkapacitet och är bästa morsan i universum till helsyskonen, Salsa, ChaCha och Bachata. Salsa och Bachata föddes bruna medan ChaCha föddes svart. Alla tre skimmlar dock sakta upp i olika varianter. 

Salsa

Född: 13 juni år 2022
Kön: Sto
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

ChaCha

Född: 21 juni år 2020
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

Bachata

Född: 8 juni år 2018
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

ChaCha

Än har jag inte så många filmer på ChaCha mer än de som ligger på instagram, säljes endast till elitryttare.

Bachata

Bachata har både kapacitet och karisma, precis som sin lillebror ChaCha. Han ha blivit ganska kort i kroppen och har utvecklat en svank som gör att han är svår att hitta sadel till. Skulle nog passa bäst som körhäst.

Cherie

Cherie är stoet med kapacitet som hade kunnat vara på OS-arenan om hon inte fötts hos mig som är amatör. 

Andra hästar på gården

Dotterns ponny Ceyenne är nu såld till en familj där hon trivs ypperligt. Senaste tillskottet på gården är lilla Salsa. Jag är otroligt nöjd med Colmander som hingst och har nu en hel liten flock efter honom bestående av 3 helsyskon.

ChaCha är till salu och eventuellt vill vi även hitta en lösning till avelsmärren Cherie som skulle kunna tävla eller fortsätta som avelsmärr. Jag själv har inte behov av fler föl eftersom årets föl blev ett stoföl. Jag kan se att min far är sugen på att rida Cherie igen men det tycker inte jag och min mor är någon bra idé.

30-åriga gamla Hasse rids av min 78-åriga mor varje dag. Båda är pigga så vi söker därför ännu inte någon ny häst till min mor. Rent statistiskt inser vi dock att den lyckan är skör och ska min mor någonsin ha en ny häst så måste den vara extremt snäll. Om och när det det blir aktuellt  kan vi erbjuda ett bra hästliv här på gården så ha gärna min gamla mor i åtanke om du snart är i faggorna att pensionera din allra snällaste häst. Både min mor och min far rider varje dag, om än väldigt sparsamt:)

Cheyenne

Dottern Idas fina ponny
Cheyenne 2010-05-12

Tumnus

Pappas gentleman som jag brukar låna
Tumnus 2011-01-01

Gamla Hasse

Mammas gentleman som lever på övertid
Hasse 1992-04-11