HurDetFunkar

Elitföl till salu

Kärleken är så stor mellan mig och detta elitföl, som jag endast säljer för att ha råd med världens bästa storebror. Blir lillprinsen kvar så är inte jag den som gråter.

Fölet som är till salu heter ChaCha och om du scrollar ner kommer du att få se mer av honom, hans helbror Bachata och mor Cherie. Ett vet man säkert med Cherie som mor, avkommor kommer att ha kapacitet att hoppa och dom kommer att bli någon slags skimmel.

Storebror, Bachata, som inte är till salu, och jag är precis hemkomna från unghästkurs i Tidaholm med instruktörerna Per Larsson och Jeanette Sahlberg. Jag har med deras hjälp förstått hur jag ska ta min tvååriga Bachata till OS och jag har många fler referenser fast inom hoppvärlden som kan intyga att även lilla ChaCha absolut kan vara den där hästen som kan ta sin ryttare hela vägen.

Mia Grane liksom många andra inom hoppvärlden känner till härstamning och historia på Cherie, mor, som varit svår trots att hon varit välriden och hoppat på allt.

Cherie är dock absolut bästa avelsmärr i så många fler aspekter än någon hade kunnat tänka på i en kravspecifikation. Mia känner också mig och och kan intyga att jag förstår skillnaden på hästmaterial även om hon fått mig att hoppa högt med häst som hoppat mer av hjärta än kapacitet. ChaCha har både hjärta och kapacitet. 

Säljes endast till elitryttare! Det här är häst som allt har blivit rätt med och som fungerar bättre än hästar du kanske tidigare mött? Men detta är häst med högt blod som inget får gå fel med, elithäst till den som söker kapacitet. Rekommenderar ingen annan, för det här är häst med stor humor och integritet. Blir något fel så är det inget för en amatör att hantera, du måste helt enkelt kunna imponera. Om du imponerar på ChaCha så kommer du bli imponerad av hans kapacitet

ChaCha

Född: 21 juni år 2020
Kön: Hingst
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

Bachata

Född: 8 juni år 2018
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

Cherie

Född: 5 juli år 2008
Kön: Sto
Pappa: Camaro M
Mamma: Cherie
Morfar: Cortez
Mormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg
Bästa morsan i universum

Det kommer fler filmer men här är ändå några på morsan Cherie

ChaCha

Än har jag inte så många filmer på ChaCha men det kommer. ChaCha är till salu men säljes endast till elitryttare och inte under 150 000kr

Bachata

Bachata är inte till salu. Han har både kapacitet och karisma, precis som sin lillebror ChaCha.

Cherie

Cherie är stoet med kapacitet som hade kunnat vara på OS-arenan om hon inte fötts hos mig som är amatör. 

Andra hästar på gården

Cheyenne

Dottern Idas fina ponny
Cheyenne 2010-05-12

Tumnus

Pappas gentleman som jag brukar låna
Tumnus 2011-01-01

Gamla Hasse

Mammas gentleman som lever på övertid
Hasse 1992-04-11