HurDetFunkar

Elitföl till salu

Detta elitföl är nu 2 år, han är till salu men så härlig så blir han kvar är jag inte den som gråter. Jag är väl medveten om att jag är amatör där hästar endast är ett delintresse som jag har. Tvååringen, ChaCha skulle kunna bli något alldeles extra i rätt händer. Han kan vara hästen som skulle kunna gå hela vägen till OS. 

Om du scrollar ner kommer du att få se mer av ChaCha, hans helbror Bachata och mor Cherie. Ett vet man säkert med Cherie som mor, avkommor kommer att ha kapacitet att hoppa och dom kommer att bli någon slags skimmel.

Storebror, Bachata, som inte är till salu är världens härligaste fyraåring. Han skadade sig som tvååring och verkar efter det tyvärr fått något slags ryggpproblem och blivit väldigt svank. Ska jag ta mig till OS på honom så får det bli som barbackaryttare för han kan absolut hoppa precis som sin mor men går inte att hitta sadel till. ChaCha och mamma Cheri har jättefina ryggar, önskar förstås att jag varit mer observant på när det började se konstigt ut på Bachata. Han har dock alltid varit så förtrollande vacker och charmig så jag varit korkat blind för svanken.

Mia Grane och John Hickey liksom många andra inom hoppvärlden känner till härstamning och historia på Cherie som varit svår trots att hon varit välriden och hoppat på allt. 

Cherie är absolut bästa avelsmärr i så många fler aspekter än någon hade kunnat tänka på i en kravspecifikation. Efter årets fölning kan det dock tänkas att jag är öppen för förslag på märren, framförallt om jag får ett stoföl.

Säljes endast till elitryttare! Detta är hästar med högt blod som inget får gå fel med. Elithäst till den som söker kapacitet, rekommenderar ingen annan. Det här är häst med stor humor och integritet, blir något fel så är det inget för en amatör att hantera. Du måste helt enkelt kunna imponera, om du imponerar på ChaCha så kommer du bli imponerad av hans kapacitet

ChaCha

Född: 21 juni år 2020
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

Bachata

Född: 8 juni år 2018
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

Cherie

Född: 5 juli år 2008
Kön: Sto
Pappa: Camaro M
Mamma: Cherie
Morfar: Cortez
Mormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg
Bästa morsan i universum

ChaCha

Än har jag inte så många filmer på ChaCha men det kommer. ChaCha är till salu men säljes endast till elitryttare och inte under 150 000kr

Bachata

Bachata är inte till salu. Han har både kapacitet och karisma, precis som sin lillebror ChaCha.

Cherie

Cherie är stoet med kapacitet som hade kunnat vara på OS-arenan om hon inte fötts hos mig som är amatör. 

Andra hästar på gården

Dotterns ponny Ceyenne är nu såld till en familj där hon trivs ypperligt. Vi hoppas dock på påfyllning i flocken 2022 då Cherie seminerades 7 juli 2021. Här går vi därför i väntans tider på att ta emot ytterligare ett fantastiskt elitföl. Jag är otroligt nöjd med Colmander som hingst så i den bästa av världar har jag snart en hästfamilj bestående av 3 helsyskon.

ChaCha är till salu och eventuellt vill vi även sälja nya fölet eller hitta en lösning till avelsmärren Cherie som skulle kunna tävla eller fortsätta som avelsmärr. Jag själv har inte behov av fler föl, framförallt om årets föl blir ett stoföl. Jag kan se att min far är sugen på att rida Cherie igen men det tycker inte jag och min mor är någon bra idé.

30-åriga gamla Hasse rids av min 78-åriga mor varje dag. Båda är pigga så vi söker därför ännu inte någon ny häst till min mor. Rent statistiskt inser vi dock att den lyckan är skör och ska min mor någonsin ha en ny häst så måste den vara extremt snäll. Om och när det det blir aktuellt  kan vi erbjuda ett bra hästliv här på gården så ha gärna min gamla mor i åtanke om du snart är i faggorna att pensionera din allra snällaste häst. Både min mor och min far rider varje dag, om än väldigt sparsamt:)

Cheyenne

Dottern Idas fina ponny
Cheyenne 2010-05-12

Tumnus

Pappas gentleman som jag brukar låna
Tumnus 2011-01-01

Gamla Hasse

Mammas gentleman som lever på övertid
Hasse 1992-04-11