HurDetFunkar

Yesterday is history, tomorrow is a mystery…

Bloggsidan

Så otroligt befriande att kasta hela gamla HurDetFunkar och bygga nytt. Sidan har nu förnamnet https istället för http och den är responsiv mot både läsplatta och telefon.

Jag kommer nog inte att blogga så mycket men jag ska absolut fylla de sidor som du nu kan se i menyn. Där kommer du som är intresserad av matematik hitta mina bästa tips och länkar. Jag har faktiskt också Lagt till sidan Equus där jag kommer att lägga ut kort och filmer på mina hästar. Det här är en skolhjälp mm skulle man kunna säga.

På sidorna kan du redan nu se de två nedersta runda symbolerna till höger. Den nedersta leder till gratisprogrammet GeoGebra som är perfekt som ersättning av den grafritande miniräknaren och den näst nedersta leder till WolframAlpha som är det kraftfullaste hjälpmedel jag känner till om du vill ha något presenterat i siffror.

Historien om DigitalaZorro ← Z → tillblivelse ska väl också någon gång berättas men låt oss nu inte gå händelserna i förväg.

Varmt välkommen tillbaka framöver då jag skapat innehåll önskar jag Anna Malmberg alias DigitalaZorro ← Z →

1 reaktion på ”Bloggsidan”

  1. Jag kollar sällan kommentarer och de flesta har jag lärt mig genom åren är ren skräppost. Därför valde jag denna gång att inte visa kommentarer alls men inser ju att jag skulle kunna visa de kommentarer jag själv godkänt. Den här kommentaren blev ett första test kan man säga:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *