HurDetFunkar

ChaCha, en kuse på 4 vårar som vill tävla

ChaCha
Född: 21 juni år 2020
Kön: Valack
Pappa: Colmander
Mamma: Cherie
Morfar: Camaro M
Mormors far: Cortez
Gammelmormors far: Ceylon
Ägare: Anna Malmberg

ChaCha söker en ryttare som är van med unghästar och som vill tävla. Sedan oktober 2023 har han utbildats hos Robert Willén så ChaCha kan det mesta som en fyraåring ska kunna. ChaCha är en trevlig häst som är 175 cm hög och väger 600 kg. Ring gärna mig, Anna Malmberg 070-666 16 69, om du söker en häst med hög kapacitet, fin motor och bra balans.

ChaCha är inte riden sedan den 18 augusti 2024 men jag själv försöker underhålla kondition och lydnad genom att tömköra och longera. Jag själv är amatör och allt för trasig i kroppen för att våga rida denna häst men jag är säker på att du som vill satsa på en tävlingskarriär och har erfarenhet av att jobba med unghästar kommer att se allt det grundarbete som ändå är gjort på honom. 

ChaCha har kostat mig lite för mycket pengar så jag har svårt att fortsätta att betala för vidare utbildning och tävling. ChaCha skulle ha varit såld men p g a röngenfynd drog sig köparen ur. De röngenfynd som gjorts behöver növändigtvis inte ha någon påverkan på hästen i framtiden men eftersom dom ändå finns kan jag tänka mig en deal att du som är intresserad och vill köpa honom betalar först efter att det visar sig att han håller både kapacitetsmässigt och i kroppen. Det kräver då förstås att du som ryttare har goda referenser om att kunna hantera och utveckla en unghäst med kapacatitet.

Även om jag inte har råd att finansiera ytterligare träning och tävling så har jag plats i mitt stall för att tillfälligt byta häst med någon. Kanske du som tävlingsryttare har en skadad häst eller dräktig märr som skulle kunna stå här i vinter medan du testar av om det kanske är just ChaCha som är din framtida drömhäst.

Vill du veta mer om mina hästar hittar du lite information om dom på sidan Equus. Jag bor på, välinge 220, 655 95 VÄSE, detta ligger mellan Karlstad och Kristinehamn i Värmland.

Artificiell intelligens

Se dig gärna om på sidan! Du hittar sådant som du kan ha nytta av i dina studier av matematik & fysik. Du kan även hitta uppslag inom AI & annat som du kanske vill fördjupa dig i?