Sponsorer

 

Det finns flera sätt att sponsra HurDetFunkar

  • Det första sättet är att bistå med innehåll, tips eller support.
  • Det andra sättet är att ge ett bidrag i form av pengar. Formen för hur detta ska ske har jag inte hunnit fundera på ännu men har du onödigt mycket pengar och vill hjälpa mig att öka intresset för teknik, fysik, kemi, matematik, slöjd, hållbar utveckling, återbruk, entreprenörskap vill jag att du hör av dig. Allt jag gör, görs med gratisverktyg och billigaste tänkbara kamera och det vore kul att få in pengar att köpa riktiga grejer. Självklart skulle jag också vilja ha in pengar för att kunna ge mitt projekt riktig tid och inte bara stulna ögonblick.
  • Nu har jag äntligen anslutit HurDetFunkar till Flattr en mikrobetalningstjänst som alla borde gå med i för att på ett enkelt sätt betala till gratistjänster som man gillar eller andra behjärtansvärda organisationer. Om du har ett konto på Flattr så finns en Flattrknapp på varje sida och inlägg där du nu också kan flattra HurDetFunkar.

Företag som sponsrat HurDetFunkar

  • Kan inte nog tacka Sayontan Sinha som byggt det gratistema, Suffusion vilket jag använder mig av då jag designar siten. Han är den förste som som ska få pengar då några trillar in. Med detta tema känner mig på väg att bli en riktig webbdesigner.
  • I ett lite kritiskt läge behövde jag snabbt någon som såg över mina CSS-koder och då kom Noboxsolutinons till min hjälp. Detta är ett företag där webbproducerande elever ges chansen att tjäna lite extrapengar samtidigt som de utvecklas till designers. Idén är att varje beställning som webbyrån får går vidare till en bank av designers där både elever och professionella kan tävla om uppdraget.

Personer som redan sponsrat HurDetFunkar

  • Carl-Fredrik Herö gav mig tillräckligt med mod och en arena att skaffa mig bra kontakter för detta projekt, han har också hjälpt till när det krisar. Tack vare Carlstad Code Camp kunde jag dra till mig rätt folk för att lägga grunden till HurDetFunkar. Vill du följa Carl-Fredrik på twitter gör du det som @carlfredrikhero
  • Lillan Backa var kodaren under de 24 timmarna som sidan grundades där hon byggde det första temat till HurDetFunkar. Lusten att experimentera har dock lett till att jag helt byggt om HurDetFunkar byggts i ett opencoursetema, Suffusion, som ger mig full styrning att på egen hand designa sidan. Lillan driver bloggen kaxigt.com samt är webbutvecklare på DECORAMA DESIGN. Vill du följa Lena på twitter så gör du det under hennes alias Lillan Backa @kaxigt.
  • Tobias Johansson hjälpte till de 24 timmar som grunden till sidan lades och gjorde en fantastisk insats, framförallt med tanke på att han fick förfrågan i sista sekund att hjälpa till. Han har ett stort intresse för teknik, data och webb och han bloggar om just detta på TUBWEB. Tobias finns på twitter som @tobeasjohansson
  • Om ni vill följa skaparen av denna sidan så hittar ni henne på twitter under namnet @annamalmberg2. Ett annat sätt att sponsra är också gilla HurDetFunkars facebooksida och följa på twitter. I dagsläget är jag inte så aktiv med de sociala medierna då jag jobbar heltid med annat men vill gärna redan nu samla på på mig följare för att den dag då sidan är redo att lanseras kunna nå ut.

Det är nog möjligt att jag söker en sponsor med varken förstånd eller bekymmer, då jag drivs mer av lust än norm. Har insett att de stunder jag spenderar på min sida ökar min grad av grad av oxytocin vilket gör att jag med sådan lätthet kan tacka nej till pengar som skulle innebära reklam av spelsidor mm. Min ökade mängd av oxytocin beror även en hel del på att jag slipper yttre styrning och annat trams av organisationer eller personer som inte har tillgång till denna molekyl. Ta mig tusan, jag har ju t o m en dotter på 7 år som kan bära denna sida vidare och kanske kan hon även se till att här går och hitta så småningom.
Paul Zak: Trust, morality – and oxytocin

annamalmberg2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)